CEDRO sole Regenerační vyrovnávač 14 ml

59 

CEDRO sole Regenerační vyrovnávač 14 ml od tohoto předního výrobce CEDRO sole – zboží můžete právě teď pořídit za super cenu. V e-shopu pořídíte skvělé produkty jako tento za bezva ceny. CEDRO sole Regenerační vyrovnávač 14 ml cenově vychází na 59 Kč.

Popis

CEDRO sole Regenerační vyrovnávač 14 ml od společnosti s předním postavením na trhu CEDRO sole . Zboží můžete mít právě ted za skvělou cenu. Vybírejte s rozmyslem, zboží nemusí být dlouho v akci.

Regenerační vyrovnávač 14 ml

Narůžovělý sametově matný Regenerační vyrovnávač FS vyplňuje drážky, vyhlazuje nerovnosti a nedokonalosti nehtů a zároveň posiluje a regeneruje křehké, slabé a třepící se nehty. Vzorec obohacený o komplex lipidových mikrosfér obsahuje účinnou látku, tvořenou čtyřmi složkami, které jsou známé svými hydratačními a ozdravujícími účinky, jako je keratin, arginin, vitamín E a tea tree oil. Keratin, který je hlavní složkou nehtů, hydratuje, vyživuje a zjemňuje nehtovou ploténku, arginin podporuje růst nehtů, vitamín E chrání nehty před poškozením. Tee trea oil, který má dezinfekční, antiseptické a antimykotické účinky, snižuje lámavost nehtů. Aplikujeme na nehty v případě příčně rýhovaných nehtů před použitím barevných laků jako podlak nebo samostatně jako přírodní matový lak. Ideální také při manikúře pro muže.

 

Informace o produktu

  • Značka: CEDRO sole
  • EAN: 801021
  • Další vlastnosti: . . . . . . . . .
CEDRO  sole Regenerační vyrovnávač 14 ml
CEDRO sole Regenerační vyrovnávač 14 ml
59