Togethair Meet The Sun Kit – Letní set

1090 

Togethair Meet The Sun Kit – Letní set od společnosti se zárukou kvality Togethair je u nás nyní v akci, tak neváhejte s nákupem. Kvalita zahrnuje celkovou trvanlivost a spolehlivost tohoto výrobku. Togethair Meet The Sun Kit – Letní set ve výhodné ceně 1090 Kč.

Katalogové číslo: 8002738192295 Kategorií: , , , , , Štítek:

Popis

Togethair Meet The Sun Kit – Letní set od našeho výrobce Togethair . Zboží máme momentálně za příznivou cenu. Nákupem tohoto výrobku rozhodně neprohloupíte.

Řada produktů na vlasy a tělo zajistí správnou péči a ošetření během letních měsíců. Balení obsahuje: LOW SHAMPOO 200 ml MILKY OIL SPRAY 125 ml THE SUN BATH After Sun Body Shower Gel 200 ml LOW SHAMPOO Lehký krém určený k rychlému umytí a ošetření vlasů zároveň. Přípravek je založen na krémové, nepěnivé bázi bez obsahu sulfátů. Výtažek z mexického bio kaktusu poskytuje ochranu vlasům vystaveným slunci, větru, soli a chloru. Aktivní složky: výtažek z mexického bio kaktusu Použití: Přípravek vmasírujte do mokrých vlasů po celé jejich délce, rozčesejte a nechejte pár minut působit. Poté důkladně opláchněte. V případě potřeby postup opakujte. MILKY OIL SPRAY Spolehlivou ochranu před UVA a UVB zářením a působením dalších vlivů, jako jsou vítr, sůl nebo chlor, poskytuje vlasové mléko ve spreji. Kombinace výtažku z mexického bio kaktusu, arganového oleje a mandlí zaručují nejen skvělý ochranný efekt, ale zároveň potřebnou hydrataci. Aktivní složky: výtažek z mexického bio kaktusu arganový olej mandle Použití: Před aplikací lahvičku protřepejte. Následně nastříkejte na suché či vlhké vlasy a nechejte volně uschnout. THE SUN BATH After Sun Body Shower Gel Tělový sprchový gel, který zajistí důkladné ošetření a ochranu pokožky po pobytu na slunci. Přispívá taktéž k jejímu zklidnění a správné hydrataci a zanechává ji dokonale hebkou a jemnou. Aktivní složky: Probiosunfactor 2.0 Aloe Vera TOGETHAIR Italský smysl pro krásu, styl a dokonalou image. Vášeň, kterou Italové vkládají do každého svého počinu. Nejmodernější technologie současnosti a zároveň úcta a láska k přírodě. Spojením těchto jednotlivých díků mozaiky vznikají prvotřídní vlasové produkty, se kterými není možné šlápnout vedle.

 

Informace o produktu

  • Značka: Togethair
  • EAN: 8002738192295
  • Další vlastnosti: Objem 2 x 200 ml, 1 x 125 ml. Typ vlasů Letní řada.  . . . . . . . . .
Togethair Meet The Sun Kit - Letní set
Togethair Meet The Sun Kit – Letní set
1090