Parlux Difuzér Magic Sense

760 

Parlux Difuzér Magic Sense od známého předního výrobce Parlux . Zboží máme momentálně za příznivou cenu. Pořidťe si nové a kvalitní zboží za super cenu. Parlux Difuzér Magic Sense výhodně ted u nás za 760 Kč.

Katalogové číslo: 8021233137013 Kategorií: , , , , Štítek:

Popis

Parlux Difuzér Magic Sense od našeho předního výrobce Parlux , produkt nyní získate v jedinečné akci, kterou si nesmíte nechat ujít. S nákupem tohoto produktu budete určitě spokojení.

Skvělý pomocník pro rychlé vysušení vlnitých a kudrnatých vlasů bez nežádoucího zacuchání. Speciální dvouplášťový systém napomáhá vyrovnání množství a teploty přivedeného vzduchu a zabraňuje tím přehřátí. Typ Magic Sense je možné využít spolu se všemi fény Parlux Alyon a Advance. PARLUX Společnost Parlux, která je ideálním partnerem pro spolupráci s nejmodernějšími kadeřníky, splňuje ty nejnáročnější potřeby tím, že nabízí širokou škálu profesionálních nástrojů navržených tak, aby splňovaly specifické požadavky na vysoký výkon a spolehlivost. Je to moderní a dynamická společnost, která nabízí inovativní technologie v oblasti designu, montáže, testování a pomoci v oblasti profesionálních výrobků zaměřených na náročné a neustále se vyvíjející zákazníky. Design produktů firmy Parlux byl vždy inspirován čistým estetickým profilem s jasnými liniemi a jednoduchými geometrickými tvary, které zaručují dokonalou ergonomii a jednoduchost použití.

 

Informace o produktu

  • Značka: Parlux
  • EAN: 8021233137013
  • Další vlastnosti: . . . . . . . . .
Parlux Difuzér Magic Sense
Parlux Difuzér Magic Sense
760